In-company workshops

Alle in-company workshops zijn maatwerk. In overleg met opdrachtgever en deelnemers stellen we het programma vast. Een workshop duurt een ½ dag en wordt georganiseerd rond een bepaald thema.

 

  • 8-10 deelnemersIn-company workshops
  • schriftelijke intake
  • 1 bijeenkomst van ½ dag
  • prijs: € 650,-  per groep
  • data en locatie in overleg

 

Wij bieden de volgende workshops aan:

 

Clean Desk

Tijdens de in-company workshop Clean Desk krijg je een steuntje in de rug bij het beslissen van de manier waarop je je spullen opruimt. Zo breng je je papiervoorraad terug tot een acceptabele grootte.

 

Clean Disk

In de in-company workshop Clean Disk leer je hoe je efficiënt en effectief kunt organiseren in Outlook of Groupwise. Je krijgt tips en tools voor het gebruik van de meest voorkomende functies van deze programma’s. Ook het creëren van overzicht op je harde schijf komt aan bod.

 

Complimenten geven

In de in-company workshop Complimenten Geven ervaar je het heilzame effect van complimenten en leer je op welke manieren je complimenten kunt geven. 

 

 

Feedback geven

In de in-company workshop Feedback geven ontwikkel je vaardigheden om in lastige situaties op een assertieve manier te zeggen wat het gedrag van de ander met je doet. Ook leer je om afspraken te maken over een eventuele oplossing.

 

Interviewtechniek

In de in-company workshop Interviewtechniek leer je de techniek van het interviewen en daarmee om de gewenste feiten boven tafel te krijgen.

 

Klantgericht werken

In deze in-company workshop leer je om je te verplaatsen in de klant en wordt het duidelijk hoe je om kunt gaan met lastige situaties.

 

Notuleren

In de in-company workshop Notuleren leren we je hoe je in kortere tijd duidelijkere en meer gestructureerde notulen kunt maken.

 

Omgaan met lastig gedrag

In de in-company workshop omgaan met lastig gedrag leer je hoe je je grenzen aan moet geven en om kunt gaan met lastig gedrag.

 

Presenteren met Prezi

In de in-company workshop Presenteren met Prezi leer je om te gaan met Prezi en mooie presentaties te maken.

 

Solliciteren en LinkedIn

In deze in-company workshop solliciteren leer je doelgericht solliciteren.

 

Teambuilding en samenwerking

Deze in-company workshop Teambuilding en Samenwerking maakt duidelijk welke knelpunten en verbeterpunten er bij samenwerken kunnen zijn. Je leert hoe je samenwerking kan optimaliseren door gebruik te maken van verschillende rollen in een team.

 

Timemanagement

Deze in-company workshop Timemanagement geeft je inzicht in je tijdsbesteding, handvatten om je werkzaamheden in te delen en tips om je planning in de hand te houden.

 

Train je brein

In deze in-company workshop krijg je inzicht in de werking van je brein. Je leert verschillende technieken om je geheugen te verbeteren.