Open workshops

Een workshop duurt een ½ dag en wordt georganiseerd rond een bepaald thema. Open workshops worden gehouden op onze locatie. De deelnemers komen van verschillende organisaties.

  • 8 à 10 deelnemers
  • schriftelijke intake
  • 1 bijeenkomst van ½ dag
  • prijs: € 150,- per persoon
  • tijden: van 09:30 uur tot 12:30 uur

 

Clean Desk

open workshops

Tijdens de open workshop Clean Desk krijg je een steuntje in de rug bij het beslissen van de manier waarop je je spullen opruimt.

 

Clean Disk

In de open workshop Clean Disk leer je hoe je efficiënt en effectief kunt organiseren in Outlook of Groupwise. Je krijgt tips en tools voor het gebruik van de meest voorkomende functies van deze programma’s. Ook het creëren van overzicht op je harde schijf komt aan bod.

 

Feedback geven

In de open workshop Feedback geven ontwikkel je vaardigheden om in lastige situaties op een assertieve manier te zeggen wat het gedrag van de ander met je doet. Ook leer je om afspraken te maken over een eventuele oplossing.

 

Interviewtechniek

In de open workshop Interviewtechniek leer je de techniek van het interviewen en daarmee om de gewenste feiten boven tafel te krijgen.

 

Mindmappen

In de open workshop Mindmappen ga je je eigen manier van mindmappen ontdekken en uitdiepen.

 

Omgaan met lastig gedrag

In de open workshop omgaan met lastig gedrag leer je hoe je je grenzen aan moet geven en om kunt gaan met lastig gedrag.

 

Solliciteren en LinkedIn

In deze open workshop solliciteren leer je doelgericht solliciteren.

 

Timemanagement

Deze open workshop Timemanagement geeft je inzicht in je tijdsbesteding, handvatten om je werkzaamheden in te delen en tips om je planning in de hand te houden.