In-company training Effectiever met internet

Data:
in overleg

Tarief:
4 dagdelen € 2.600,-

2013 was het jaar van het Nieuwe werken. Veel medewerkers zijn overgegaan op plaats- en tijdonafhankelijk werken. Digitalisering en het gebruik van mobiele apparaten zijn daarmee belangrijk dan ooit.

NRC Handelsblad 2 & 3 november
E-mail? Twitter? Dat heb ik niet nodig!

…Bijna 70 procent van de werknemers moet voor hun werk gebruik maken van het internet. Goede internetvaardigheden zijn daarom belangrijk, zou je denken. Toch wordt daar over het algemeen maar weinig aandacht aan geschonken.

Uit recent onderzoek (CBS en TNO, ICT Kennis en Economie 2013), is gebleken dat bijna de helft van de internetgebruikers weinig internetvaardigheden heeft. En dat terwijl het toch heel handig is om snel iets op te kunnen zoeken, om berichten te kunnen plaatsen, om te kunnen skypen of chatten of zelf een website bij te kunnen houden…

 

Merkt u dat uw medewerkers veel gebruik maken van internet, maar denkt u dat zij dit effectiever kunnen benutten? Dan is onze nieuwe training Effectiever met internet misschien wel wat voor uw bedrijf.

Tijdens de training kunnen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen aan bod komen.

1. Time Management en e- mail Alweer een volle inbox? Waar was ook alweer dat mailtje? Dat kan beter en makkelijker! Regels en sjablonen kunnen helpen om de dagelijkse mail te ordenen en efficiënt te werken.

2. Gebruik van zoekmachines Weet je wat je zoekt en vind je ook wat je zoekt? Naast Google zijn er nog diverse andere zoekmachines en technieken. Je leert deze technieken op een eenvoudige wijze te gebruiken.

3. Next Generation I-pad, Android. Tablet of laptop. Wil je graag weten welk digitaal middel je nieuwe hulp bij uitstek kan zijn en welke tools er bestaan die het werkproces kunnen ondersteunen? Op deze vraag krijg je antwoord.

4. Social media Bloggen, Twitter, Pinterest of Facebook. Iedereen heeft het erover. Wil je weten welke kansen er liggen bij deze vormen van social media? Er wordt ook speciale aandacht geschonken aan veiligheid op het net.

 

Wil je meer informatie, dan kan je ons telefonisch bereiken
op 024-323 97 25 of mailen naar info@logikos.nl