Open Training Beter Bloggen

Data:
12 en 19 december 2016 09:30-12:30

Tarief:
€ 300,- per persoon

Bijna ieder bedrijf heeft tegenwoordig een blog. En niet voor niets. Een blog draagt bij aan je online autoriteit en geeft je de kans vakkennis tentoon te stellen. Maar hoe start je een blog en waaraan moet een goede blog voldoen? Tijdens de open training Beter Bloggen helpen we je op weg, zodat je een succesvolle blog kan opzetten en bijhouden.

 

Het woord blog is een verkorting van het woord weblog, wat zoveel betekent als een online logboek. Een blog is een (onderdeel van) website waar regelmatig nieuwe berichten op worden geplaatst en waarop als het ware een soort conversatie met de lezer plaatsvindt. Blogs zijn er in veel vormen en maten.

 

Direct toepasbaar

We gebruiken situaties van de werkvloer en onderwerpen die leven onder medewerkers. Zo kunnen de deelnemers tijdens de training aan de slag met concrete en praktische voorbeelden, die zij daarna meteen in hun werk kunnen toepassen. De training is ook geschikt voor wie in zijn vrije tijd een blog wil starten.

 

In-company training Beter Bloggen

 

Doel training Beter Bloggen

Na de training Beter Bloggen heb je je eerste echte blog geschreven en heb je genoeg inspiratie, kennis en motivatie opgedaan om te blijven bloggen.

 

Programma-onderdelen open training Beter Bloggen

  • Basisbeginselen van een goede tekst
  • Wat wil je bereiken? Waarom schrijf je een blog
  • Onderwerpen kiezen: inspiratie krijgen
  • De aandacht trekken van je publiek
  • Je eigen stijl kiezen

 

Opzet open training Beter Bloggen
De open training Beter Bloggen beslaat 2 bijeenkomsten, met 2 weken tussenruimte.

Voor de start van de training vragen wij de deelnemers een blog of tekst van eigen hand in te sturen. Na de eerste bijeenkomst krijgen de deelnemers de opdracht mee een blog te schrijven. Deze wordt door de trainer van feedback voorzien en daarna (in overleg) gepubliceerd.

 

met andere woordenAl beginnen?

Lees ook onze blog over bloggen.

 

Gratis ebook

Ter aanvulling op de training bieden wij het gratis ebook Met andere woorden aan. Vraag deze gids nu vrijblijvend aan via deze pagina.

Inschrijven

 

 

Ik schrijf me in voor:

 

Open Training Beter Bloggen

 

 

€ 300,- per persoon

 

Dhr. Mw.

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaand adres
Ander adres, namelijk:

 

 

 

 

  

 

 Stuur mij een kopie.

 

 Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.